Атмосферното налягане ще е по-високо от средното за месеца и

...
Атмосферното налягане ще е по-високо от средното за месеца и
Коментари Харесай

Облачността се разкъсва, но температурите остават ниски

Атмосферното налягане ще е по-високо от междинното за месеца и едва ще се увеличи. Облачността над по-голямата част от страната ще се раздра и краткотрайно ще намалее, най-вече облачно ще остане над Югоизточна България. Ще продължи да духа слаб запад-северозападен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред 1° и 6°, до 8°-9° по Черноморието. В София - към 1°. Днес от северозапад облачността, междинна и висока, ще се усилва. Над югоизточната половина от страната преди обяд облачността ще е към момента забележителна, след обяд – ще се раздра и намалее. Вятърът от запад-северозапад ще се усили и ще е най-вече сдържан. Максималните температури ще са сред 11° и 16°, в София - към 12°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е променлива. Ще духа сдържан до мощен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 2°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб до сдържан запад-югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са 12° - 15°. Температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 11.03.2020 слънцето ще изгрее в 06:46 часа и ще залезе в 18:27 часа. Продължителност на деня 11:41 часа.

На 11.03.2020 луната ще изгрее в 20:45 часа и ще залезе в 08:01 часа. Осветеност на диска в 0h UT 97 %. Фаза на луната: след пълнолуние преди последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР