Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца и

...
Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца и
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква през първите дни на новата седмица

Атмосферното налягане ще е близо до междинното за месеца и денем едва ще се намали.

През нощта ще бъде ясно и безшумно. Утре още веднъж ще бъде слънчево, към и след обяд - горещо, съобщи Българска телеграфна агенция.

Ще се появи слаб, в Дунавската низина - до сдържан запад-северозападен вятър. След обяд над планинските и североизточните региони ще се развие незначителна купеста облачност, като вероятността да превали е дребна. Максималните температури ще са сред 31 и 36 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево, след обяд над северните региони с незначителна купеста облачност. Пред обяд ще духа слаб западен вятър, а към и след пладне най-вече бриз. Максималните температури ще се сред 29 и 32 градуса. Температурата на морската вода е 23-24 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност. Валежи са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 24 градуса, на 2000 - към 17.

Във вторник и сряда стоплянето ще продължи, тук-там в низините температурите ще надвишават 35 градуса, в обособени региони ще доближават 37-38. Ще доминира слънчево време, с купеста облачност в следобедните часове. Във вторник вятърът от запад-северозапад краткотрайно ще се усили, по-съществено в Дунавската низина, само че ще се задържи съвсем без превалявания.

В сряда вятърът ще се обърне от изток-североизток и ще се увеличи вероятността за следобедни краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Явленията ще бъдат на обособени места, основно в Североизточна и в планинските региони в Западна България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР