Атмосферното налягане ще бъде значително по-ниско от средното за месеца.

...
Атмосферното налягане ще бъде значително по-ниско от средното за месеца.
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето в понеделник

Атмосферното налягане ще бъде доста по-ниско от междинното за месеца. В следобедните часове ще стартира да се покачва.

През идващото денонощие облачността над страната ще бъде забележителна. На доста места ще има превалявания, в Западна и Централна България интензивни и с гръмотевици. Очакват се и градушки. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и с него ще нахлува по-студен въздух, само че в Източна България съвсем през целия ден той ще се задържи от юг и ще бъде сдържан и мощен. Минимални температури сред 9° и 14°, оптимални в множеството места сред 17° и 22°, в София към 16°.

Над планините също облачността ще е забележителна с превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър, който вечерта ще стартира да се ориентира от запад. Максимална температура на 1200 метра към 11°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще има разкъсвана облачност, намаляваща и до слънчево. Само на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан южен вятър. Максимални температури на въздуха 17-22°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Национален институт по метеорология и хидрология

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР