Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и още

...
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и още
Коментари Харесай

По-топло време, повече слънце във вторник

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и още ще се намали.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по-често забележителна и на доста места ще превали дъжд. Ще духа слаб до сдържан юг-югоизточен вятър.

Температурите на въздуха ще бъдат сред 10 и 13 градуса. Температурата на морската вода е 8-9 градуса. Вълнението на морето ще отслабне и ще е 2-3 бала.

Над планините преди обяд облачността ще е променлива, след обяд по-често забележителна и на доста места ще превали слаб дъжд, над 2300 м - слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9 градуса, на 2000 метра - към 3 градуса.

В сряда, след краткотрайно понижение в нощните часове, облачността бързо ще се усили. На доста места ще има превалявания от дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще нахлува леден въздух. С понижението на температурите в Северна и Западна България тук-там дъждът ще се примесва със сняг. В четвъртък ще се задържи прохладно.

Облачността ще е променлива, по-често забележителна, само че единствено на обособени места ще превали едва. Ще бъде относително студено с минимални температури сред минус 2 и 3 градуса и оптимални - сред 5 и 10 градуса.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР