Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и ще

...
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и ще
Коментари Харесай

Облачността намалява над цялата страна в неделя

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и ще остане съвсем без смяна.

През нощта над множеството региони от страната облачността ще намалее до най-вече ясно време. На обособени места в Западна България ще продължи да превалява. Ще духа слаб, в Източна България сдържан североизточен вятър. Утре ще доминира слънчево време. Около и след обяд над югозападната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На обособени места там ще превали краткотаен дъжд. Ще духа до сдържан, в Югоизточна България към момента краткотрайно мощен, север-североизточен вятър, който по здрач ще отслабне. Максималните температури ще са най-вече сред 29° и 34°р в София към 27°.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан, тук-там до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20°, на 2000 метра - към 14°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър, който по здрач ще отслабне. Максималните температури само че въздуха ще са сред 29° и 31°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР