Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и още

...
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и още
Коментари Харесай

Снегът в Пловдив идва утре вечер, в понеделник ще вали много

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и още ще се намали.
Днес ще се задържи облачно, тук-там в равнините и низините в утринните часове ще има мъгла. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, който краткотрайно ще се обърне от северозапад. Привечер ще стартират превалявания - в Северна България най-вече от сняг, по Черноморието и в Горнотракийската равнина - от дъжд. Максималните температури ще са сред 3° и 8°, в крайните югозападни региони - до 10-11°.

Над планините ще бъде облачно, по върховете и мъгливо. На места ще прехвърча сняг. Вятърът ще е слаб от север-северозапад, по високите елементи - от запад-югозапад и вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра - към минус 3°

Над Черноморието ще бъде облачно, денем ще е съвсем без дъжд. Ще духа слаб, в източните региони - до сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 4° и 7°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Утре ще се резервира облачно, само че към този момент с валежи от дъжд. Късния следобяд на утрешния ден дъждът ще стартира да минава в сняг.

В понеделник за в този момент прогнозите вещаят значителни снеговалежи над Пловдив и района, като се чака да се натрупа и снежна завивка.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР