Атмосферното налягане днес ще бъде по-високо от средното за месеца

...
Атмосферното налягане днес ще бъде по-високо от средното за месеца
Коментари Харесай

Слънцето днес ще си пробива път, на места ще вали

Атмосферното налягане през днешния ден ще бъде по-високо от междинното за месеца и денем още малко ще се увеличи.

Над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време, с повече облаци преди обяд над Западна, а след обяд над Източна България. Почти без дъжд. Североизточния вятър последователно ще отслабне. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 0° и 5°, по-ниски тук-там в Североизточна България.

В планините облачността ще е по-често забележителна и на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен, по най-високите върхове и плевел северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към минус 4°, на 2000 метра – към минус 8°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, в следобедните часове с краткотрайно нарастване на облачността. Ще духа сдържан до мощен северен вятър, който пред деня последователно ще отслабва. Максималните температури ще бъдат сред 0° и 3°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че постепенно ще отслабва.

На 08.02.2020 слънцето ще изгрее в 07:34 часа и ще залезе в 17:47 часа. Продължителност на деня 10:12 часа.

На 08.02.2020 луната ще изгрее в 16:46 часа и ще залезе в 07:07 часа. Осветеност на диска в 0h UT 98 %. Фаза на луната: пълнолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР