Атмосферата в Къщата се връща към обичайния ритъм от началото

...
Атмосферата в Къщата се връща към обичайния ритъм от началото
Коментари Харесай

Мъжете в Kъщата на VIP Brother с план срещу Кулагин

Атмосферата в Къщата се връща към нормалния темп от началото на сезона. Въпреки времето, прекарано в изолираност с Божана и срещите с психолога Ани Владимирова, Валентин Килагин не съумява да откри общ език с останалите съквартиранти.

Поведението на гримьора ще накара мъжете в Къщата да измислят специфичен проект за деяние - предвождани от Петко, те ще се опитат да укротят Кулагин. Какво са замислили те, дали ще съумеят и по какъв начин ще реагира гримьорът, ще забележим тази вечер от 21:00 часа.

От обстановката в Къщата ще пострада и Ваня, която подвигна кръвно и се наложи да посети доктор. За благополучие здравословното положение на естрадната певица е устойчиво и тя продължава присъединяване си е шоуто.

Днес ще забележим и следващата задача на съквартирантите – „ Танграм “. Какво трябваше да създадат те и съумяха ли да се оправят със задачата ще стане ясно тази вечер. Освен всичко това, Биг Брадър подложи на тестване прага на болежка на Ева и прислужника ѝ Стефан в задача "Мъжете не устоят на болежка ". Как се оправиха двамата с това тестване и какви сладки приказки си разменят в общото легло Розмари и Ричард ще разберем през днешния ден в 21:00 единствено в ефира на NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР