Атлетико Минейро направи огромна крачка към спечелването на дубъл в

...
Атлетико Минейро направи огромна крачка към спечелването на дубъл в
Коментари Харесай

Атлетико Минейро направи огромна крачка към дубъл в Бразилия

Атлетико Минейро направи голяма крачка към спечелването на дубъл в Бразилия, откакто разгроми с 4:0 Атлетико Паранаензе в първи заключителен мач за Купата на страната.

Два гола през второто полувреме вкара Едуардо Варгас. Атлетико Минейро завоюва и шампионската купа, откакто на завършилото преди три дни състезание остави зад себе си 2-ия Фламенго на 13 точки. Атлетико Паранаензе приключи 14-и в шампионата и ще би трябвало да сътвори същински героизъм в спокойно време, с цел да преодолее пасива си от 4 гола на реванша на 16-и този месец.

Играч номер 1 на годината в Бразилия Хълк откри резултата от дузпа в 24-ата минута, а 11 минути по-късно Кено направи 2:0 с удар по тревата отвън наказателното поле.

Варгас се появи на терена като промяна в 13-ата минута, когато трябваше да размени Диего Коща. И чилийският нападател незабавно сподели равнище, откакто 11 минути от началото на второто полувреме направи 3:0, възползвайки се от добра работа на Хълк в защитата на съперника. В 69-ата минута още веднъж композиция сред двамата обезпечи подаване от Хълк за 4:0.

Атлетико Паранаензе е настоящият притежател на трофея в Копа Судамерикана - вторият по мощ шампионат в Южна Америка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР