Атлетико Мадрид заслужи Суперкупата на Европа след победа над градския

...
Атлетико Мадрид заслужи Суперкупата на Европа след победа над градския
Коментари Харесай

Чоло: Никога не изневеряваме на стила си

Атлетико Мадрид заслужи Суперкупата на Европа след победа над градския противник Реал Мадрид в Талин, а Диего Симеоне към този момент е рекордьор по брой извоювани титли с “рохибланкос” - 7. На конференцията след дуела в Талин той посочи блестящото показване на Диего Коща, само че похвал и футболистите, които влязоха като запаси.

“В предходните финали (срещу Реал - б.р.) не всичко се получи по този начин, както искахме, само че все пак спечелихме Купата и Суперкупата на Испания. Сега добавихме и Суперкупата на Европа. Това ни дава сили и още повече убеденост. Трябва да играем по-добре от мач на мач и да стартираме уместно сезона, който ще е доста труден”, показа аржентинецът.

“Резервите заслужават хвалба. Анхел Корея, Томас и Витоло ни дадоха нужната прохлада. Да, това беше вечерта на Диего Коща, само че всички помогнаха за триумфа. Разполагаме с дълбочина на състава и тъкмо това ни би трябвало - хора, които са подготвени във всеки миг да се появят на терена и да се хвърлят в битката”, продължи Симеоне.

“Първият гол на Диего ни окрили. Дузпата за противника пристигна в миг, в който мачът беше равносилен. След 2:2 придобихме самочувствие и знаехме, че можем да победим. В последните години изиграхме пет финала с Реал и спечелихме три. Но, да, загубихме двата в Шампионската лига. Имаме собствен жанр и той не се трансформира от броя на вкараните голове. Разчитаме на тактиката си, играта ни е структурирана по избран метод. Резултатът 4:2 не значи, че сме трансформирали стила си”, добави Чоло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР