Атлетико Мадрид започна по добър начин новата кампания в Примера

...
Атлетико Мадрид започна по добър начин новата кампания в Примера
Коментари Харесай

Атлетико тръгна с труден успех срещу коравия Хетафе

Атлетико Мадрид стартира по добър метод новата акция в Примера дивисион. Макар и с някои усложнения, момчетата на Диего Симеоне съумяха да вземат градското дерби с Хетафе на своя "Уанда Метрополитано " с 1:0.

Единственото попадение означи Алваро Мората в средата на първото полувреме. Впоследствие по един състезател от двата тима беше изпъден в края на първото полувреме. В началото на втората част Мората изпусна и дузпа, само че в последна сметка това не повлия на успеха на "дюшекчиите ".

Мачът предложи доста борба и малко положения. При първата доста сериозна обстановка Атлетико поведе в резултата в 23-та минута. Тогава Киърън Трипиър центрира ужасно от десния фланг и качи топката на главата на Алваро Мората и той скъса мрежата за 1:0.

В края на първата част пристигнаха и напечените минути. Първо в 38-та минута Хорхе Молина получи пряк червен картон, само че статуквото на терена беше възобновено единствено четири минути по-късно Ренан Лоди получи втори жълт картон.

Така почивката пристигна при гол задатък за "дюшекчиите ". Те имаха късмет да удвоят преднината си в 56-та минута, когато получиха правото да изпълнят дузпа, само че Алваро Мората не съумя да я трансформира в гол и статуквото в резултата се резервира.

Хетафе беше най-близо до изравняването малко преди края, когато в 86-та минута Анхел получи опция да се разпише, само че тресна горната греда. Така в последна сметка повече попадения не паднаха и Атлетико се поздрави с триумфа и потегли с три точки в актива.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР