Атлетико Мадрид ще се опита да привлече халфа на Манчестър

...
Атлетико Мадрид ще се опита да привлече халфа на Манчестър
Коментари Харесай

Атлетико отмъква без пари халф на Манчестър Юнайтед

Атлетико Мадрид ще се опита да притегли халфа на Манчестър Юнайтед Андер Ерера. Испанецът загуби титулярното си място при “червените дяволи” след идването на Неманя Матич, а също така още не се е договорил с клуба за възобновяване на контракта си, който изтича през лятото. Това дава късмет на Атлетико да подпише прелиминарен договор с Ерера и да го вземе гратис след края на сезона.

Юнайтед има предпочитание да задържи 28-годишния полузащитник, само че съгласно AS е по-вероятно той да се завърне в родината си и да облече екипа на Атлетико. Лично наставникът на “дюшекчиите” Диего Симеоне упорства за привличането на Ерера, който може да замести в средата на терена капитана Габи Фернандес.
Ander Herrera has already said yes to Atletico Madrid. His Manchester Utd contract expires in the Summer of 2018. [AS] pic.twitter.com/7U8FbDjsna
— Transfer Related (@TransferRelated) November 10, 2017 Ерера беше определен за най-хубав футболист на Манчестър Юнайтед за миналия сезон от почитателите на отбора, само че през актуалната акция не е титуляр. Той записа няколко следващи мача поради травмата на Пол Погба, само че е видно, че мениджърът Жозе Моуриньо не гледа на него като на главен футболист.

От Атлетико към този момент са осъществили контакт с испанския национал и са уверени, че ще го убедят да подпише контракт през януари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР