Атлетико Мадрид ще поиска от евентуалния купувач на вратаря Ян

...
Атлетико Мадрид ще поиска от евентуалния купувач на вратаря Ян
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид постави колосална цена на Ян Облак

Атлетико Мадрид ще изиска от възможния покупател на вратаря Ян Облак да заплати освобождаващата му уговорка, която е в размер от 109 милиона паунда. Словенският пазач е мечтан от Челси, само че в последните дни се появи информация, че Манчестър Юнайтед също ще се намеси в борбата за подписа му.

Облак счита, че е време да напусне Атлетико Мадрид и да премине в по-голям тим, като трансфер в клуб от Висшата лига наподобява главното му предпочитание. 27-годишният вратар, който съгласно мнозина е считан за един от тримата най-хубави на тази позиция в света, е останал неудовлетворен от някои от решенията и посоката на развиване на клуба, които е подхванал спортния шеф на „ дюшекчиите “ Андреа Берта. Словенецът е наясно, че Челси желае да го купи, само че счита, че Манчестър Юнайтед също желае да възобнови интереса си към него след спада във формата на Давид де Хеа.

Лондончани желаят да вземат нов вратар, макар че рекордната покупка Кепа Арисабалага съобщи, че желае да остане в отбора и да се бори за мястото си. Челси даже желае да включи Кепа в офертата за Облак, само че Атлетико не желае да си навлече гнева на личните си почитатели. Ръководството на „ дюшекчиите “ е наясно, че словенецът е любим на последователите и в случай че напусне, то това би трябвало да стане против рекордна трансферна сума.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР