Атлетико Мадрид се укрепи на третото място в Ла Лига

...
Атлетико Мадрид се укрепи на третото място в Ла Лига
Коментари Харесай

Атлетико живна след почиката и взе четвърта поредна победа

Атлетико Мадрид се укрепи на третото място в Ла Лига с нов триумф - четвърти подред за отбора на Диего Симеоне. " Дюшекчиите " надделяха с 2:1 Алавес, като за разлика от предходните три триумфа след подновяването на сезона този път позволиха гол във вратата си. Попаденията за столичани паднаха след почивката и бяха дело на Саул Нигес и Диего Коща, който се разписа от дузпа. В добавеното време Алавес също получи углавен удар и резервата Хоселу не сбърка.

Атлети събра 58 точки и дръпна с 4 преди Севиля в разногласието за третото място в класирането. Мадридчани бяха шести преди паузата поради пандемията, само че към този момент иглеждат сигурни за присъединяване си в Шампионската лига и през идващия сезон.

Алавес позволи трето следващо проваляне, а головата разлика на тима в тезе срещи е 1:9. Въпреки това, съставът на Асиер Гаритано е надалеч от зоната на изпадащите.

До почивката баските доста добре на " Уанда Метрополитано " и не разрешиха на домакините да основат съвсем никакви положения пред вратата на Алберто Родригес.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Ла Лига 32 кръг, събота 27 юни  Атлетико Мадрид 2:1краен резулат  Алавес
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР