Атлетико Мадрид регистрира трети пореден разочароващ резултат и изпраща крайно

...
Атлетико Мадрид регистрира трети пореден разочароващ резултат и изпраща крайно
Коментари Харесай

Трета поредна издънка оформи кошмарна за Атлетико седмица

Атлетико Мадрид записва трети следващ разочароващ резултат и изпраща извънредно неприятна седмица. Този път отборът на Диего Симеоне стигна единствено до 1:1 при семейството си на Еспаньол в дуел от 13-ия кръг на Ла Лига, без значение че към 70 минути игра с човек повече. Сержи Дардер вкара за каталунците в 62-рата, а в 78-ата влезлият като промяна Жоао Феликс изравни.

През предишния уикенд столичани изгубиха с 2:3 от слабака Кадис, а във вторник отпаднаха от евротурнирите след проваляне с 1:2 от Порто в последния кръг от груповата фаза на Шампионската лига. Ремито в този момент слага под въпрос оставането на трето място в Примера, а разликата с Реал Мадрид и Барселона става все по-голяма.

Този следобяд Атлетико нямаше и късмет, тъй като стигна до куп положения, само че играчите демонстрираха разочароващи завършващи удари. От 27 изстрела към вратата на Еспаньол единствено седем попаднаха в очертанията.

Домакините бяха улеснени от изпъждане с пряк червен картон на Леандро Кабрера в 28-ата минута. Тогава бранителят на гостите задържа откъсващия се самичък против вратаря Алваро Мората.

Големият брак в последните метри обаче обрече “рохибланкос ” и тимът по този начин и не успяваше да осъществя. В същото време отборът на Еспаньол се възползва от един от дребното си шансове и поведе посредством Дардер в 62-рата.

После на терена се появи Феликс, който в 78-ата се възползва от неверно позициониране на вратара на противника и изравни.

До края мадридчани имаха още няколко положения, само че по този начин и не съумяха да стигнат до надвит гол.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР