Атлетико Мадрид пръсна 126 милиона евро, за да подпише с

...
Атлетико Мадрид пръсна 126 милиона евро, за да подпише с
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид обмисля продажба на голямата си звезда

Атлетико Мадрид пръсна 126 милиона евро, с цел да подпише с Жоао Феликс през лятото на 2019 година, само че нападателят към момента се бори да оправдае високата си цена и времето му в клуба може да е към своя край. Изпълнителният шеф Жил Марин призна, че връзките на нападателя с мениджъра Диего Симеоне са се разпаднали и Атлетико ще обмисли продажба, в случай че дойде допустима оферта.

" Жоао Феликс "  е най-големият залог, който този клуб е правил в своята история. Аз персонално считам, че той е топ гений, състезател от международна класа ", сподели той пред TVE. " Поради аргументи, в които не си коства да навлизаме – връзките сред него и Симеоне, изиграните минути, мотивацията му сега – това те кара да мислиш, че рационалното е, че в случай че има алтернатива, която е добра за играча, добре за клуба, можем да я разгледаме. Аз персонално бих желал той да остане, само че не мисля, че това е концепцията на играча ".

Коментарите на Марин евентуално ще предупредят голям брой клубове за наличността на Феликс преди януарския трансферен прозорец. 23-годишният футболист означи единствено три гола в лигата този сезон за Атлетико, само че има гол и две асистенции за Португалия до момента на Световното състезание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР