Атлетико Мадрид посреща тима на Ювентус в гвоздея от група

...
Атлетико Мадрид посреща тима на Ювентус в гвоздея от група
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Без голове на Уанда през първата част

Атлетико Мадрид посреща отбора на Ювентус в гвоздея от група D на Шампионската лига. Мачът на стадион „ Уанда Метрополитано” е с начален час 22:00, а негов основен рефер е Дани Макелие от Холандия.

Безспорно двата отбора са огромните любимци за класиране в елиминационната фаза на шампионата. Другите кандидати от групата са Байер Леверкузен и Локомотив Москва.

1 - Tonight vs Atletico Madrid, Juventus have started just one Italian player in a Champions League match for the first time in their history. Cosmopolitan.#AtletiJuve
— OptaPaolo (@OptaPaolo) September 18, 2019
Впечатление в състава на Ювентус, че наставникът Маурицио Сари залага на едвам един италианец в лицето на капитана Леонардо Бонучи. Това се случва за първи път в историята на отбора, що се отнася до мачове в Шампионска лига.

В GONG.BG ще проследим развиването на срещата в Мадрид онлайн.

--

Мачът на „ Уанда Метрополитано” стартира с предстоящ напън на домакините, които избраха да нападат отдясно. Още в първите няколко минути „ червено-белите” стигнаха до няколко рискови центрирания в наказателното поле, при които обаче не се стигна до удар към вратата на Шчесни.

Първата действителна голова опция в мача пристигна в 10-ата минута, когато домакините проведоха страхотна контраофанзива посредством Жоао Феликс, който пробяга над 40 метра и макар че бе притиснат от двама бранители на Юве, съумя да насочи рисков удар, само че Шчесни мазета в корнер. След разиграването от ъгловия удар Хименес стреля с глава, само че над вратата. Две минути по-късно, след следващото центриране в пеналта на гостите, Феликс също насочи удар с глава, само че в ръцете на вратаря на Юве.

Първата по-интересна обстановка за гостите от Торино бе основана от Кристиано Роналдо, който в 22-ата минута реши да стреля от далечна отдалеченост. Топката тупна подло пред Ян Облак, само че опитният пазач на домакините съумя да улови без особени проблеми.

link1 " >  Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР