Атлетико (Мадрид) победи Севиля с 2:0 отложен мач от първия

...
Атлетико (Мадрид) победи Севиля с 2:0 отложен мач от първия
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид удари Севиля и дръпна на Реал

Атлетико (Мадрид) победи Севиля с 2:0 отсрочен мач от първия кръг на Примера Дивисион и усили задатъка си на върха в класирането на 4 точки. С този триумф " дюшекчиите " събраха 41 точки и имат четири точки повече от градския противник Реал и са с два мача по-малко.

Севиля владееше повече топката, само че неналичието на успеваемост в офанзива се оказа съдбовна.

Резултатът беше открит в 17-ата минута от Анхел Корея, който се възползва от асистенция на Киърън Трипиър. Аржентинецът получи топката в наказателното поле, завъртя се и с удар с левия крайник вкара за 1:0.

Снимка: БГНЕС  Атлетико Мадрид удари Севиля и дръпна на Реал (ВИДЕО)
Малко по-късно Луис Суарес опитва шанса си, само че не откри вратата. В 31-ата минута уругваецът още веднъж стреля, само че Буну избави.

Гостите от Андалусия пробваха да притеснят домакините и стигнаха до добра опция в 34-ата минута посредством Жоан Жордан, само че Ян Облак мазета с крайник. До края на първата част гостите продължиха да са по-настойчиви, само че по този начин и не съумяха да основат нещо забавно пред вратата на постоянния Облак.
Снимка: БГНЕС  Атлетико Мадрид удари Севиля и дръпна на Реал (ВИДЕО)
Второто полувреме стартира добре за андалусийците. Мароканецът Юсеф Ен-Несири съумя да насочи удар от дребен ъгъл, откакто беше изведен в наказателното поле, само че Ян Облак беше на мястото си.

Атлетико се бранеше добре и чакаше търпеливо своя късмет, който пристигна в 76-ата минута. Влезлият като запаса Саул Нигес удвои задатъка на домакините, откакто получи топката малко пред точката за осъществяване на дузпа от нахлулия отдясно Маркос Йоренте.
Снимка: БГНЕС  Атлетико Мадрид удари Севиля и дръпна на Реал (ВИДЕО)
Резултатът до края остана неизменен и по този начин Атлетико направи следващата си стъпка към купата.

Севиля остана на пето място с 30 точки от 17 мача.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР