Атлетико Мадрид очевидно няма никакво намерение да се разделя със

...
Атлетико Мадрид очевидно няма никакво намерение да се разделя със
Коментари Харесай

Атлетико е отхвърлил оферти за 250 милиона евро

Атлетико Мадрид явно няма никакво желание да се разделя със свои играчи през това лято. След като през вчерашния ден стана ясно, че „ дюшекчиите “ са отхвърлили голяма оферта от Манчестър Юнайтед в размер на 130 милиона евро за Жоао Феликс, през днешния ден „ Ас “ разкрива, че през актуалното лято клубът е отказал оферти за трима други свои футболисти на обща стойност 120 милиона.

Първото предложение е пристигнало от Челси и е било за Маркос Йоренте. Лондончани са предложили 40 милиона за халфа. Втората оферта още веднъж е била от Манчестър Юнайтед и нейната стойност също е била за 40 милиона. Тя е била за бразилския нападател Матеус Куня.

Последният състезател, за който са пристигнали предложения, е Алваро Мората. Ювентус и още веднъж Манчестър Юнайтед са пробвали да вземат испанския национал, само че са получили негативен отговор. „ Ас “ още веднъж приказва за 40 милиона, което е малко необичайно поради обстоятелството, че „ бианконерите “ можеха да задействат уговорка за откупуване на Мората против 35 милиона, само че се отхвърлиха от нея, тъй като оценяваха нападателя на към 20 милиона евро.

Атлетико има упоритостта да се бори за купата в Ла Лига и да се показа мощно в Шампионската лига и заради тази причина управлението не счита да се разделя с нито от един от играчите, на които Чоло Симеоне счита да разчита.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР