Атлетико Мадрид не успя да победи състава на Валядолид при

...
Атлетико Мадрид не успя да победи състава на Валядолид при
Коментари Харесай

Атлетико спука гумите и топката срещу Валядолид

Атлетико Мадрид не съумя да победи състава на Валядолид при гостуването си в двъбой от 8-мия кръг на испанската Ла Лига. Двубоят беше накъсан и без никакво движение, като за всичките 90 минути имаше едвам 2 точки удара.

Единственото по-сериозно състояние през първото полувреме пристигна в 36-та минута, когато Валядолид трябваше да поведе в резултата. Играч на Валядолид беше свален в наказателното поле, само че в началото дузпа не беше отсъдена дузпа. След преразглеждане на видео записите обаче реферът на срещата уточни към дузпата. Зад топката застана някогашният нападател на Барселона Сандро Рамирес. Той обаче извърши по възмутителен метод 11-метровия удар, който прелетя надалеч над вратата на Ян Облак.

През втората част момчетата на Чоло Симеоне подвигнаха леко темпото. В 54-та и 70-та минута златни шансове имаше Алваро Мората, само че и в двата случая той не съумя да уцели очертанията на вратата на домакините.

Най-големият късмет обаче пристигна на крайници на Анхел Корея в 82-та минута. Нападателят получи пас на броени метри от вратата, само че някакви съумя да удари дясната странична греда на вратата на Валядолид, с цел да остави дуела без голове.

Така Атлетико изостана на 3 точки от водача Реал Мадрид, събирайки актив от 15 точки. Валядолид, от своя страна, остана 12-ти с 10 извоювани пункта от 8 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР