Атлетико (Мадрид) изстрада домакинската си победа с 1:0 срещу Реал

...
Атлетико (Мадрид) изстрада домакинската си победа с 1:0 срещу Реал
Коментари Харесай

Атлетико си осигури участие в Шампионската лига след изстрадана победа срещу Бетис

Атлетико (Мадрид) изстрада домакинската си победа с 1:0 против Реал Бетис и си обезпечи присъединяване в идващото издание на Шампионската лига. " Дюшекчиите " останаха с 10 индивида в 57-ата минута след изгонването на Марио Емерсон. Диего Коща вкара победното попадение в 74-ата минута и подсигурява финипирането в Топ 4 на Атлетико в шампионата на Испания.

През първото полувреме Атлетико на два пъти означи във вратата на противника, само че и в двата случая попаденията не бяха зачетени. Първо в 23-ата минута Анхел Корея прати топката в мрежата, само че ВАР сподели, че в развиването на офанзивата Маркос Йоренте е играл с ръка и голът бе анулиран.

В 37-ата минута домакините проведоха чудесна офанзива, Алваро Мората бе изведен на скорост зад отбраната и вкара, само че се оказа, че нападателят е бил в засада.
 Снимка 487750
Източник:

В 57-ата минута ситуацията за Атлетико стана много неприятно, откакто Марио Ермосо спъна в тил откъсващия се Лорен Морон и реферът му сподели пряк червен картон.

Мадридчани обаче демонстрираха своя несклоняем темперамент и в 74-ата минута стигнаха до надвит гол. Яник Ферейра Караско центрира от фаул и Диего Коща с глава означи за 1:0. И тук ВАР прегледа обстановката за игра с ръка на нападателя, само че този път попадението бе прието.

Така Атлетико си обезпечи трите точки и с актив от 66 се намира на трето място във краткотрайното класиране в Ла Лига. Бетис остава на 13-а позиция с 41 точки и доиграва сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР