Атлетико Мадрид има желание да си върне крилото Алехандро Гарначо

...
Атлетико Мадрид има желание да си върне крилото Алехандро Гарначо
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид иска да си върне Гарначо

Атлетико Мадрид има предпочитание да си върне крилото Алехандро Гарначо от Манчестър Юнайтед. 18-годишният футболист е младеж на " дюшекчиите ", като бе част от школата на клуба в продължение на пет години до 2020 година, когато бе продаден за едвам 465 хиляди евро на " алените дяволи ". Талантът обаче бързо проби от юношите до първия тим на Юнайтед и това е предиздвикало мадридчани към този момент да съжаляват, че го изпуснаха толкоз елементарно и да желаят да го върнат в редиците си, написа " Фишайес ".

Откакто Ерик загар Хаг пое Манчестър Юнайтед, Гарначо има все по-важна роля в състава и към този момент пълноценно е част от първия тим. До момента той има 5 мача като титуляр и 8 като запаса от началото на сезона във всички шампионати, като в тези дуели към този момент има 2 гола и 3 асистенции на сметката си. Той даже бе покрай това да попадне в селекцията на Аржентина за Световното състезание.

Интересното е, че договорът на Гарначо изтича след единствено 18 месеца. На " Олд Трафорд " към този момент работят по удължаването му, само че то към момента не е реалност. Именно това дава късмет на Атлетико да опитва да се възползва от обстановката и да опита да го убеди да се завърне в Мадрид. Диего Симеоне към този момент мисли за укрепване на офанзивата след идната разлъка с Жоао Феликс и Гарначо е един от играчите, които желае да вземе с парите, които ще се освободят след раздялата с португалеца.

Атлетико обаче може да срещне конкуренция за подписа на Гарначо от страна на огромния си зложелател Реал Мадрид, който също е хвърлил око на младия гений. А сега на " Бернабеу " могат да предложат много повече на аржентинеца, както от позиция на финанси, по този начин и от вероятност да играе в Европа и да печели титли.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР