Атлетико Мадрид и Реал Мадрид ще започнат новия сезон с

...
Атлетико Мадрид и Реал Мадрид ще започнат новия сезон с
Коментари Харесай

Лопетеги - петият градски съперник на Диего Симеоне

" Атлетико " Мадрид и " Реал " Мадрид ще стартират новия сезон с градски конфликт за Суперкупата на Европа. Срещата в Талин е в сряда (15 август) от 21:30 ч., директно по bTV Action.

13-кратният европейски първенец ще се впусне в мача с чисто нов треньор - Хулен Лопетеги , който размени на поста подалия оставка след финала в Шампионската лига Зинедин Зидан.
Мадридска тресчица за един европейски престол Гледайте мача за Суперкупата на Европа в сряда от 21:30 ч., директно по bTV Action
51-годишният баск е петият ментор на " Реал ", против който ще се изправи треньорът на " дюшекчиите " Диего Симеоне в последните седем години.

Жозе Моуриньо, Карло Анчелоти, Рафаел Бенитес и Зинедин Зидан си отпътуваха , откогато Чоло е отпред на " рохибланкос ", само че част от дуелите сред наставниците на мадридските противници ще се помнят дълго.

А първата среща сред Лопетеги и Симеоне ще бъде от основно значение и за двата тима.

" Лос бланкос " ще би трябвало да покаже новия си образ без Кристиано Роналдо , а загуба още в първия му формален мач отпред на " Реал ", може да повлияе отрицателно на бъдещето на Лопетеги .
Гарет Бейл - първи стъпки отвън сянката на Роналдо Защо уелсецът остана в "Реал " и какво следва от тук нататък? Отговорите в сряда, от 21:30 ч. по bTV Action
За " Атлети " мачът за Суперкупата ще бъде същински тест и ще даде отговор дали тимът е подготвен за кандидат за купата в Ла Лига и трофея в Шампионската лига.

Моуриньо доминираше в мадридските дербита през първия сезон на Симеоне , печелейки и трите срещи сред 2011 и 2013 година Бившият полузащитник на " Интер " обаче взе реванш в последния мач на португалеца отпред на " белите " - финала за Купата на краля.

За двете години на Анчелоти в " Реал ", двата противника се срещнаха общо 13 пъти в 4 разнообразни съревнования.

Положителният баланс е на сметката на Чоло - 5 победи против 4 загуби, само че италианецът надвива в борбата за трофея в Шампионската лига в Лисабон през 2014 година

Бенитес бе забъркан единствено в едно мадридско дерби - тъждество на " Висенте Калдерон ", преди да бъде освободен от поста си през зимната пауза и сменен от Зинедин Зидан. Французинът победи Симеоне 3 пъти, 3 пъти стигна до реми и записа 2 загуби .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР