Атлетико Мадрид гостува на Хетафе в мач от 27-ия кръг

...
Атлетико Мадрид гостува на Хетафе в мач от 27-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Хетафе - Атлетико Мадрид 0:0

Атлетико Мадрид гостува на Хетафе в мач от 27-ия кръг на Ла Лига. Момчетата на Диего Симеоне са водачи във краткотрайното класиране на шампионата с актив от 62 точки, а домакините се борят за оцеляването си и сега се намират на 15-ото място с актив от 27 точки. Срещата започва в 22:00 часа и ще я проследим онлайн. Резултатът е 0:0.

Още в 6-ата минута Яник Ферейра Караско центрира в наказателното поле на противника, само че вратарят прозорливо беше на точното място и улови топката. Две минути по-късно още веднъж той стреля, само че вратарят на домакините мазета в корнер, а след неговото осъществяване нямаше заплаха за Хетафе.

Домакините отвърнаха с удар на Арамбари в 10-ата минута, само че Облак беше на равнище и не беше усложнен. Кукурея стреля от отдалеченост в 23-ата минута, само че топката мина над вратата.

Отлична опция пропиля Караско в 39-ата минута, само че ударът му беше избавен от Сориа. Минута по-късно Луис Суарес стреля с глава неопределено и топката излезе в навън.

В края на първата част домакините проведоха рискова офанзива, Облак мазета топката, там притича Максимович, който падна на терена като че ли, търсейки дузпа, само че такава нямаше и съдията не се заблуди. В последна сметка след 45 минути двата отбора се отдръпнаха при тъждество без голове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР