Атлетик Билбао стартира по невероятен начин първенството в Ла Лига,

...
Атлетик Билбао стартира по невероятен начин първенството в Ла Лига,
Коментари Харесай

Атлетик Билбао шамароса Барса за старт на Ла Лига

Атлетик Билбао започва по необикновен метод шампионата в Ла Лига, откакто нанесе проваляне на Барселона. Адурис матира каталунците с попадение в 89-ата минута, единствено минута, откакто се появи на терена.

Първото деяние на Антоан Гризман в дуела в 5-ата минута на срещата не впечатли. Две минути по-късно се наложи на Тер Стеген да се оправя с заплаха пред вратата на каталунците.

В 15-ата минута Иняки Уилямс стреля рисково, само че Тер Стеген още веднъж беше на равнище. Домакините продължиха да тормозят защитата на Барса, като в 31-ата минута Лопес стреля в ръцете на вратаря.

Луис Суарес нацели гредата в 32-ата минута на дуела, само че гол не падна. В 44-ата минута още веднъж гредата се оказа правилен асистент на вратаря на домакините след удар на Рафиня.

В 49-ата минута шут на Ракитич мина над гредата. През второто полувреме на няколко пъти и двата отбора имаха опция да осъществят попадение, само че то не падаше.

В 88-ата минута на терена се появи Арис Адурис, който единствено минута, откакто се появи на терена със странична ножица накара почитателите на домакините да изпаднат в възторг, откакто се разписа във вратата на Тер Стеген.

В последна сметка Атлетик Билбао завоюва дуела с 1:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР