Атлетическата комисия на щата Калифорния отне боксовия лиценз на Кубрат

...
Атлетическата комисия на щата Калифорния отне боксовия лиценз на Кубрат
Коментари Харесай

Кубрат Пулев с наказание и глоба за целувката с репортерката

Атлетическата комисия на щата Калифорния лиши боксовия лиценз на Кубрат Пулев за период от шест месеца и му наложи санкция от 2500 $. Повод за наказването станаха дейностите на Пулев след мача с румънеца Богдан Дину. Той целуна репортерката Дженифър Равало (известна като Джени Суши) и тя подаде недоволство за полов тормоз.

Лицензът на Пулев е лишен до 23 септември. През това време той би трябвало да премине обучителен курс във връзка със половите похищения. На 22 юли Пулев ще би трябвало да се яви още веднъж пред комисията и да показа доказателства за приключването на наложения към този момент курс. Ако той не извърши изискванията, наказването ще бъде удължено на 12 месеца.

" Допуснах неточност. Не единствено тъй като беше неприятно да се направи пред камера, само че и сложи неприятен образец за това по какъв начин един състезател би трябвало да се държи обществено ", сподели Пулев на чуването пред комисията.

Репортерката Дженифър Равало също приказва пред комисията и разгласи, че Пулев я е злепоставил обществено. Тя пожела опрощение от боксьора. " Той изговори доста неистини, а аз замълчах до момента. Искам само опрощение, което по този начин и не получих ", сподели Равало.

" Не я бях виждал след тази преживелица, по тази причина не съм се извинил, желаех да го направя обществено ", добави Пулев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР