Атлантида срещу Лемурия: скрита история на война отпреди повече от

...
Атлантида срещу Лемурия: скрита история на война отпреди повече от
Коментари Харесай

Атлантида срещу Лемурия: скрита история на война отпреди повече от 10 000 години

Атлантида против Лемурия: скрита история на война отпреди повече от 10 000 години. В небето започнаха да се появяват странни индикации. Пурпурно слънце и черна пътека започнаха да се пресичат. Това е спорът сред Лемурия и Атлантида – две комплицирани антични цивилизации . Ануннаките са манипулирали атлантите .

Изгубените континенти Лемурия и Атлантида се удавили заради нуклеарна война, подклаждана от анунаките, които убедили атлантите да царуват, съгласно този заровен роман отпреди повече от 10 000 години, който се появява в трудове като „ Хрониките на Акакор “. Ядрената война провокира международна злополука, само че въпреки всичко е имало оживели измежду лемурийците и атлантите.

Допреди 10 000 години и двата континента били позиционирани повърхността на океана. Лемурия била в Тихия океан, до момента в който Атлантида била в Атлантика.

Тайната история на атлантида против лемурия

В „ Хрониките на Акакор “ Карл Бругер твърди, че и двата континента са били дом на две раси на богове. Две цивилизации, доста по-сложни от сегашната. Те се сблъскали, което довело до борба с присъединяване на самолети и нуклеарни оръжия. И двата континента в последна сметка се сринали вследствие на тази пагубна борба.

„ Здрачът покриваше повърхността на Земята “, споделя Акакор в книгата си. Слънцето към момента грееше, само че мрачна, голяма и мощна мъгла закриваше гледкат. В небето се появиха необикновени индикации. Пурпурно слънце и черна пътека се пресичаха. Четирите ъгъла на Земята бяха червени, черни и бели. Двата типа божества започнаха да спорят.

Те се стремяха да изсмукват сила един от различен, до момента в който изгаряха планетата със слънчева топлота. Реките се променяха, както и височината на планините и яркостта на слънцето. Имаше наводнения, които наводниха цели континенти… ”

Лемурия се загатва в няколко неразбираеми хиндуистки плочи, открити от Джеймс Чърчуорд през 1868 година Той и първосвещеникът на храма заключили, че плочите приказват за изчезналата земя Му, където са живели Наакалес, или Светите братя.

Според плочите Му се е удавил преди към 12 000 години, а Великденският остров, дружно с други полинезийски острови, е останките на Му или Лемурия.

“Посетителите ” от Джей Джей Бенитес е разказ за извънземното похищение на физика Даниел У. Фрай на 4 юли 1959 година Извънземните му споделили в галактическия транспортен съд, че техните предшественици са живели в Му и че там е имало друга напреднала цивилизация (Атлантида). Атлантите „ се научиха да употребяват атомната сила по-умело от вас в този момент “. Той също по този начин показал идна злополука с мощни оръжия.

Атлантида против Лемурия – нуклеарната злополука

Американският екстрасенс Едгар Кейси получил телепатично привидение от извънземните на Касиопея. Според техните сведения атлантите са съществували от дълбока античност. Те създали галактически пътувания и даже открили аванпостове на други планети, в това число на Марс . Те също по този начин имали скрито устройство за събиране на сила от Вселената посредством солидни кристали.

Различни източници настояват, че атлантите са били рационални и доброжелателни същества, попаднали в злото. За разлика от тях, други настояват, че са пристигнали от друга слънчева система и са генетично склонни да бъдат студени и сурови.

Според първата история те са живели в мир и естетика в Атлантида от 210 000 година пр.н.е. Въпреки това, влечугоподобните нашественици анунаки, по-специално първосвещениците от Атлантида, почнали да им оказват негативно влияние.

Битката с Лемурия почнала с тези покварени атланти, наричащи себе си „ Синовете на Белиал “. Тези Синове на Белиал почнали да спорят с лемурийците за това по какъв начин да преобладават на Земята преди към 25 000 години. Атлантида желаела да завладее всички други племена и цивилизации на планетата.

Лемурийците желали другите нации да се развиват естествено. Затова им споделили да ги оставят на мира. Това деяние предиздвикало атлантските синове на Белиал да разгласят война на Лемурия, която приключило със скрит план за нуклеарна бомба.

Земните промени и възраждането на цивилизациите

Това довело до злополучие с детонация на подземни газови залежи. Над 60 милиона лемурийци починали в последна сметка. Оцелелите потърсили леговище в Агарта , преди да атакуван Атлантида. Въпреки това, потъването на този липсващ континент е породено от поредност от естествени бедствия. Земята станала нестабилна заради несъразмерните нуклеарни гърмежи на атлантите (в резултат на това оста на Земята се изместила и полюсите почнали да се изместват).

Много атланти избягали в Агарта и на други места по цялата Земя. Смята се, че каменните кръгове (Стоунхендж), долмените и геоглифите са творби на Атлантида, защото те са употребявали технологията на звуковата левитация, с цел да издигат големи камъни (в допълнение, в пещерите по света има знаци на Атлантида: спиралите, полумесецът, и змията).

След това, когато минали хилядолетия и Земята почнала да се стабилизира, и двете цивилизации се появили още веднъж, започвайки с тези, които през днешния ден познаваме като Шумер , Египет , Индия и Китай. По-късно рептилите Ануннаки щели да се върнат и нашата история щяла да стартира по този начин, както я познаваме.

Влечугоподобните скрито са поели надзор над Земята. Това е друг роман, който провокира обичайна история. И въпреки всичко има смисъл поради това, което знаем за Атлантида, Лемурия и даже митологията на анунаките, както и геоложките промени на Земята. Въпреки че това е в действителност роман, елитът и тайните групи го пазят прикрит.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР