Атлантическият съвет на България настоява правителството да излезе с официална

...
Атлантическият съвет на България настоява правителството да излезе с официална
Коментари Харесай

Атлантическия съвет: Не на руските анклави в България!

Атлантическият съвет на България упорства държавното управление да излезе с публична реакция против желанията на съветското държавно управление да трансформира комплекса " Камчия " в площадка за пробутване на съветските ползи в Европа.

" Атлантическият съвет на България /АСБ/ изрично не приема и се опълчва на желанията на съветското държавно управление за преобразяване на Санаторно-оздравителния комплекс " Камчия " в " съществена задгранична културно-хуманитарна площадка за пробутване на съветските ползи в Европа ". Реализацията на подобен план би означавала, че евроатлантическа България ще разреши на нейна територия да се сътвори непозната база с военно предопределение за осъществяване на интервенции на хибридната война, която Руската федерация, под формата на " мека мощ ", води срещу България, Европейския съюз и страните от Атлантическия алианс. АСБ упорства българското държавно управление да излезе с публична реакция на тези вражески антибългарски и антиевропейски планове, с цел да бъдат те още в зародиш пресечени. " - приканват от АСБ в публична позиция, публикувана до медиите.

" СБ предизвестява държавното управление, президента и членовете на Народното събрание, че в случай че позволен реализиране на заявените от Кремъл планове, ще понесат всички последици планувани за всяко национално изменничество в българското законодателство. Това ще бъде прекосяване на " алена линия " след което връщане обратно ще бъде невероятно без вдишване на лична отговорност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР