Атлантическият клуб в България организира публична дискусия между България и

...
Атлантическият клуб в България организира публична дискусия между България и
Коментари Харесай

Атлантическият клуб в България организира публична дискусия между България и САЩ

Атлантическият клуб в България провежда обществена полемика сред България и Съединени американски щати по измеренията на евро-атлантическата взаимност през българското председателство на Европейски Съюз и новите вероятностите пред българо-американските съюзнически връзки. Това оповестиха от Атлантическия клуб в България.

В 09.30 часа в Централен боен клуб (зала Концертна) ще стартира обществена полемика с Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. По време на събитието, проведено с поддръжката на Фондация „ Конрад Аденауер “ и Българския Дипломатически институт, Борисов ще разиска основни тематики, свързани със стратегическите цели на България през призмата на трансатлантическите връзки и идното българско председателство на Съвета на Европейски Съюз.

От 11.00 часа ще стартира първата огромна обществена демонстрация на Н.Пр. Ерик Рубин след избора на новия парламент и новото държавно управление на България. Събитието се провежда с поддръжката на Посолството на Съединени американски щати в България, Българския дипломатически институт и Американската комерсиална камара в България. Посланик Рубин ще дискутира вероятностите пред Америка и България за взаимно съдействие. Двете полемики ще се модерират от ръководителя на Атлантическия клуб в България, доктор Соломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 година в Пловдив. Син е на... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР