АТЛАНТА (AP) — Ейми Кремер стоеше близо до Белия дом

...
АТЛАНТА (AP) — Ейми Кремер стоеше близо до Белия дом
Коментари Харесай

Ейми Кремер помогна за организирането на митинга в подкрепа на Тръмп на 6 януари. Сега тя търси място за Джорджия в RNC

АТЛАНТА (AP) — Ейми Кремер стоеше покрай Белия дом на 6 януари 2021 година и сподели на хиляди поддръжници на Доналд Тръмп, че президентските избори през 2020 година са били лъжливи.

„ Здравейте, окаяници “, сподели тя, прегръщайки етикета, който Хилъри Клинтън в миналото лобираше против почитателите на Тръмп.

Кремър, закостенял деятел от предградията на Атланта, не беше част от мафията часове по-късно щурмуваха Капитолия, когато Конгресът се събра, с цел да удостовери демократа Джо Байдън като правоприемник на Тръмп. Но групата на Кремер обезпечи разрешението за митинга „ Спасете Америка “, където Тръмп сподели на тълпата „ да се бият пъклен “, а тя беше измежду най-активните набирачи на средства в придвижването „ Спрете кражбата “, прокарвайки лъжата, че успеха на Байдън беше откраднат.

Докато Тръмп търси завръщане в Белия дом, Кремер се пробва да завоюва едно от двете места на Джорджия в Националния комитет на републиканците. Гласуването на конгреса на държавната партия в събота се чака да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР