АТЛАНТА (AP) — Дългогодишните и на моменти бурни протести срещу

...
АТЛАНТА (AP) — Дългогодишните и на моменти бурни протести срещу
Коментари Харесай

Атаките „Stop Cop City“ доведоха до повишаване на разходите за центъра за обучение на полицията в Атланта, твърдят служители

АТЛАНТА (AP) — Дългогодишните и на моменти бурни митинги против планувания център за образование на полиция и пожарникари в Атланта са отчасти виновни за близо 20 милиона $ нарастване на разноските, свързани с плана, споделиха градските управляващи.

Проектът от 85 акра (34 хектара), който критиците назовават ​​„ Cop City “, в този момент се чака да коства 109,65 милиона $ по отношение на предходна оценка от 90 милиона $, съобщи заместник-главният действен шеф на Атланта ЛаЧандра Бъркс сподели на членовете на Общинския съвет в сряда.

Атланта към този момент е отделила 67 милиона $ за плана, само че Бъркс акцентира, че данъкоплатците няма да бъдат натоварени с нововъзникналите разноски за сигурност, застраховка, правни и строителни разноски. Тя сподели, че парите, които към този момент са заделени за непредвидени разноски, както и частни донори на нестопанската фондация на полицията в Атланта, ще платят разноските. Основата е водеща структурата на плана.

„ Ние сме уверени, в тясно съдействие с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР