АТЛАНТА — Джорджия може да се присъедини към други щати,

...
АТЛАНТА — Джорджия може да се присъедини към други щати,
Коментари Харесай

Джорджия се присъединява към щатите, които искат разрешение от родителите, преди децата да се присъединят към социалните медии

АТЛАНТА — Джорджия може да се причисли към други щати, които изискват децата под 16 години да имат експлицитното позволение на родителите си да основават сметки в обществени медии.

Законодателите в петък дадоха дефинитивно утвърждение на законопроект 351 на Сената, който също ще забрани потреблението на обществени медии на учебни устройства и интернет услуги, ще изисква от порно уеб страниците да ревизират дали потребителите са навършили 18 години и ще изисква в допълнение образование от учебните заведения по потребление на обществени медии и интернет. Камарата на представителите одобри мярката 120-45, а Сенатът я утвърди с 48-7.

Законопроектът, който републиканецът сенатор Джейсън Анавитарте от Далас назова „ трансформиращ “, в този момент отива при губернатор Брайън Кемп за неговия автограф или несъгласие.

Редица други щати, в това число Луизиана, Арканзас, Тексас и Юта приеха закони предходната година, изискващи единодушието на родителите за деца да употребяват обществени медии. В А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР