Атина. СИРИЗА реагира на признаването на Хуан Гуайдо за временен

...
Атина. СИРИЗА реагира на признаването на Хуан Гуайдо за временен
Коментари Харесай

„1 ТВ“ : СИРИЗА реагира на признаването на Хуан Гуайдо за президент на Венецуела

Атина. СИРИЗА реагира на признаването на Хуан Гуайдо за краткотраен президент на Венецуела от новото държавно управление на „ Нова народна власт “,информира македонският ефирен канал ”1 TB ” , като цитира кореспондентът на македонската осведомителна организация (МИА) от Атина.
„ Решението на държавното управление да признае Хуан Гуайдо за краткотраен президент на Венецуела освен не способства за мирното разрешаване на тази сериозна рецесия, само че и демонстрира неналичието на знания за развиването в страната. То също по този начин отслабва ролята на Гърция в Европейски Съюз като мост към разговора и посредничеството за разрешаване на такива рецесии в трети страни “, реагират от гръцката опозиционна партия СИРИЗА след днешното изказване на гръцкото външно министерство по отношение на решението за признание на краткотрайния президент на Венецуела.
СИРИЗА съобщи, че Гърция би трябвало да продължи да поддържа изказванията на Федерика Могерини, договарянията в Осло и самодейностите на Европейски Съюз посредством Международната контактна група за осъществяване на демократични избори допустимо най-скоро, само че " да не жертва ролята си като дирек " на мира и стабилността “.
„ СИРИЗА ще продължи да поддържа твърдо и динамично тези позиции за интернационалната роля на Гърция и самодейностите на Европейски Съюз за мирното разрешаване на рецесията “, съобщи СИРИЗА.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР