Атина. Регионални и международни въпроси от общ интерес, с акцент

...
Атина. Регионални и международни въпроси от общ интерес, с акцент
Коментари Харесай

ANA-MPA: Темата за Афганистан доминира в разговорите между Мицотакис и Менендес

Атина. Регионални и интернационалните въпроси от общ интерес, с акцент върху развиването в по -широкия район, Източното Средиземноморие, Северна Африка и Балканите, както и обстановката в Афганистан, бяха разисквани по време на среща сред премиера Кириакос Мицотакис и сенатора от Съединени американски щати Робърт Менендес в Атина, предава гръцката осведомителна организация ANA-MPA .

Менендес посещава страната за контакти с държавното и политическо управление във връзка 200 -годишнината от Гръцката гражданска война от 1821 година и основаването на актуалната гръцка страна.

„ Наистина чакаме с неспокойствие завършването на Закона за партньорството сред Съединени американски щати и Гърция от 2021 година, който съгласно мен ще бъде крайъгълен законодателен акт, в допълнение затвърждаващ напредъка, който постигнахме в нашите двустранни връзки “, сподели Мицотакис по време на срещата.

Американският сенатор похвали управлението на Гърция по разнообразни въпроси, в това число демокрацията и оправянето с изменението на климата, както и оправянето с последните горски пожари, като означи, че въпреки имуществото постоянно да е нещо, което е скъпо, животът на хората е приоритет.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР