Атина. Остров Келифос, известен още като островът на костенурките, е

...
Атина. Остров Келифос, известен още като островът на костенурките, е
Коментари Харесай

“Плюс 24“ : Гърците продават истинска туристическа дестинация – красивите заливи с кристално чиста вода могат да бъдат ваши само ако плащате тази цена

Атина. Остров Келифос, прочут още като островът на костенурките, е една от главните туристически атракции, която се намира покрай Неа Мармарас в Гърция и се продава за невероятните 10 млн. евро, предава скопската електронна медия „ Плюс 24 “ . Островът, ситуиран сред двата полуострова на Халкидики – Ситония и Касандра, е с повърхност от 70 хектара, част от които е благосъстоятелност на три фамилии (15 хектара), а останалата е благосъстоятелност на общината, предава Радио „ Фокус “ в рубриката „ Балкански туристически часовник “.
Келифос получи псевдонима " Островът на костенурките ", тъй като наподобява на това животно във външния му тип. Съобщава се, че островът се намира в залива Торонеос, а от Неа Мармарас е на 6 километра. „ Посещава се стотици туристи всеки ден, до момента в който се къпят в кристално чистите води на залива на югозападната страна. Позволено е да се построи жилище, както и да се построи хотел с потенциал до 100 кревати ", написа в известие, оповестено във Фейсбук страницата " Live from Greece ", а цената й е в действителност ниска, в случай че имате 10 милиона евро, разяснява „ Плюс 24 “. Изданието предава, че доста консуматори на обществени мрежи се пошегуваха, че островът ще бъде техен " единствено да събират пари ", до момента в който други акцентираха, че цената би трябвало да бъде намалена, защото на острова няма " Лидл ", което се отнася до балканските туристи, които наложително би трябвало да посетят този прочут супермаркет по време на празниците в Гърция.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР