Атеросклерозата е едно от най-сериозните сърдечни заболявания, когато стените на

...
Атеросклерозата е едно от най-сериозните сърдечни заболявания, когато стените на
Коментари Харесай

Всеки Над 40 Трябва Да Прочете Съветите На Един Възрастен Билкар За Укрепване На Кръвоносните Съдове

Атеросклерозата е едно от най-сериозните сърдечни болести, когато стените на кръвоносните съдове се свиват, а в местата на увреждане на кръвоносните съдове се образуват отлагания на холестерола, които пречат на естествения кръвен поток.

Атеросклерозата може да провокира ангина пекторис, миокарден инфаркт, инсулт.

За да предотвратите това да се случва в бъдеще, в този момент би трябвало да се погрижите за съдовете. Така, че сме подготвили най-хубавите предписания за разчистване на съдовете вкъщи, написа " лекувай ".

Почистване на съдовете с домашни средства за отбрана

Независимо от метода, по който избирате, е доста значимо да следвате диетата и да откажете да злоупотребявате с артикули, съдържащи огромно количество холестерол.

Не забравяйте, че самолечението може да бъде пагубно. Започнете почистването на кръвоносните съдове с вътрешни средства за отбрана, консултирайте се със експерт.

Продукти за пречистване на кръвоносните съдове

Омега-3 мастни киселини, съдържащи се в ленените семена, възстановяват кръвното налягане, предотвратяват загубата на разтегливост на артериите и понижават равнищата на холестерола в стените на артерията с съвсем 75%.

За подготовката на домашната запарка се нуждаете от три чаши ленено семе и един литър вода. Вечер накиснете семената с вода, сложете да заври и задръжте за 2 часа във водна баня.

Сутринта, откакто инфузията се прецежда, се излива в стъклен буркан с похлупак. Тя би трябвало да бъде към 850 мл. Трябва да се пие в продължение на 5 дни: 1/3 чаша на празен корем заран и вечер преди хранене.

Орехи и маслини

За да приготвите средствата, вземете 1,5 кг млади орехи и 0,5 кг маслини. Смилайте ги и използвайте по 1 супена лъжица на ден. Съхранявайте сместа в хладилника. Продължителността на лекуването лишава към два месеца.

Лимоново-Чеснова Тинктура

Лимоните са отличен антиоксидант, който защищава кръвоносните съдове. В чесъна има серни съединения, които инхибират развиването на атеросклерозата. Яжте чесън всеки ден за съдовете е доста потребно.

Лимоново- чесновата смес ще помогне да се понижи възпалението, да се възвърне естественото налягане. Настържете 10 скилидки чесън и 1 лимон, разбъркайте с половин чаша преварена вода. Нека преседят 3 дни. Използвайте една супена лъжица 1-2 пъти дневно за един месец. Съхранявайте на хладно и мрачно място.

Мед и канела

За да приготвите това лекарство, ще ви би трябвало половин литър варена топла вода, 2-3 супени лъжици домакински пъстър мед, 25 грама канела. Разбъркайте всичко и го охладете. Приемете в границите на 1 месец заран и вечер на половин чаша.

Почистващи билки

Вземете една чаена лъжичка фармацевтична лайка, бял равнец, брезови пъпки. Смесете всички съставки и излейте една супена лъжица от сместа в 0,5 литра вряла вода.

Оставя се бульонът да престои в продължение на 20 минути и да се филтрира. Пийте почистваща течност през нощта и по-късно заран, двадесет минути преди хранене. Продължителността на лекуването е 2 седмици.

Превантивни ограничения за подсилване на кръвоносните съдове

Тъй като атеросклерозата се развива от десетилетия, за чистотата на кръвоносните съдове би трябвало да стартира да се мисли още от нейната младост.

Какви храни да одобряваме

Сурови семена и ядки, ястия от черен дроб, фасул и риба са богати на витамини Е и А, както и на селен. Тези субстанции усъвършенстват еластичността на кръвоносните съдове. Тяхната чупливост предотвратява омега-3 и омега-6 мастни киселини, които към момента способстват за елиминирането на токсините от тялото. Повечето от тези киселини ги има в морската риба.

От какви артикули да се откажете

Колбаси, индустриално приготвените сосове, сладкарските артикули, съдържащите захар артикули водят до инфектиране в съдовете, усилват тяхната чупливост

Физическа интензивност

Упражненията изгарят мазнините и понижават холестерола посредством контролиране на метаболизма на телесните мазнини. Сърцето бие доста по-бавно и може да изпомпва повече кръв.

Съдовете също по този начин се упражняват: стените им стават по-еластични и трайни. Това доста понижава риска от развиване на натрупвания на холестерол.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР