Атентаторите не ползват скъпа техника, а - баничарки и касапски

...
Атентаторите не ползват скъпа техника, а - баничарки и касапски
Коментари Харесай

Мариана Хил: Терористите вярват в Джъстин Тимбърлейк повече отколкото в Аллах! Проблемът не е в Ислямска държава!

Атентаторите не употребяват скъпа техника, а - баничарки и касапски ножове. Това не може да се хване със СРС-та. Не Ислямска страна е дала баничарката и ножовете на тези хора, които убиха шестима души. Това сподели в ефира на Нова телевизия Мариана Хил. " Трябва да се работи с популацията. Лондон се ръководи мъчно, той е с размерите на цяла България и най-вече англичани в него не живеят. Съсредоточени са чужденци и постоянно е имало проблеми, кланета и убийства в този град. Полицията е снабдена с всичко, само че тези неща отново не престават да се случват ", добави тя.

Запитана за какво Лондон проспа радикализацията на едни обществено неинтегрирани групи, Хил отвърна: " Те не са радикализирани. Много от тях не имат вяра в Аллах. Те имат вяра повечед в Джъстин Тимбърлейк. Това у тях просто е обезсърчение. Търси се облик на човешкото неодобрение от системата. Съмнявам се Ислямска страна да е платила на тези трима, които направиха атеднтата и бяха убити ".

На въпрос на водещата по какъв начин по този начин не са му платили, като той преди атентата се е върнал в Либия, тя сподели: " Защо се е върнал в Либия ли?! Ами тъй като в Англия няма работа за него. Проблемът не е в Ислямска страна, а в бързото развиване на осведомителните технологии и в това, че той вижда
колко добре живеят другите и по какъв начин той не може да се осъществя ".

" Да, мъчно се основават работни места в Европа и мъчно се бориш с китайския тигър. Ние в този момент вършим услуга на Ислямска страна, като приказваме за гнет. Дали ще бъде Червената шапчица или Ислямска страна тези хора желаят да покажат, че не са удовлетворени от живота ", посочи Хил.

" Човешкото създание е стадно създание, обича да има вълк и алфадог, който с твърда ръка да го води. Ние сме еманципирани, за разлика от тях. Те не схващат от независимост и не знаят, че тя е отговорност. Те са пристигнали да живеят по-добре на място, на което не знаят по какъв начин да живеят, тъй като са привикнали, че има кой да ги води ", сподели още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР