Атентат и опит за убийство - това потвърди в ефира

...
Атентат и опит за убийство - това потвърди в ефира
Коментари Харесай

Зам.-шефът на Следствената служба определи инцидента с кортежа на Гешев като атентат и опит за убийство

Атентат и опит за ликвидиране - това удостовери в ефира на зам.-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров за случилото се през вчерашния ден с кортежа на основния прокурор Иван Гешев. Тодоров сподели още, че се работи по всички вероятни версии след гърмежа. Той беше безапелационен, че с цел да се стигне до тук сигурно има пропуски на службите. Според него, взривното устройство е било за ликвидиране, а не за заплашване.

" Това е мнението на експертите и специалистите от Специализирания отряд за битка с тероризма. Неофициално е взето и мнението на водещ международен специалист по антитероризъм и гърмежи. Ако се наложи в хода на следствието публично ще се изиска помощ от такива експерти, в случай че не се оправим със силите и средствата. Макар и в начална, следствието е в доста напреднала фаза. Работи се по всички вероятни версии ", поясни зам.-директорът на Националната следствена работа.

Според прокуратурата, данни от следствието няма да бъдат изнасяни - това може да се прави с позволение на наблюдаващия прокурор, сподели още Тодоров. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР