Атде Нухиу отбеляза единствения гол за Шефилд Уензди, който победи

...
Атде Нухиу отбеляза единствения гол за Шефилд Уензди, който победи
Коментари Харесай

Шефилд Уензди стигна до мач с Челси

Атде Нухиу означи единствения гол за Шефилд Уензди, който победи с 1:0 като посетител Лутън в преиграване от третия кръг на ФА Къп. В идната фаза на шампионата " кукумявките " ще срещнат един от любимците за трофея Челси.

Лутън имаше единствено една загуба в предходните си 13 мача против този противник, само че през днешния ден " шапкарите " не съумяха да зарадват почитателите си. Отборът от Лига 1 се държа почтено до почивката, само че получи попадение още в началните минути на втората част и не можа да го върне.

И в този дуел отпред на Шефилд Уензди беше краткотрайният управител Стив Агню, само че на " Стамфорд Бридж " на 27-и този месец отпред на отбора към този момент ще е Стив Брус.

Лутън се бори за завръщане в Чемпиъншип, а през предходната седмица остана без мениджъра си Нейтън Джоунс, който отиде в Стоук Сити. И за двата тима шампионатът за ФА Къп не е приоритет, само че " кукумявките " сътвориха повече положения и справедливо завоюваха.

В 46-ата минута удар на Стивън Флетчър беше блокиран, само че топката попадна в Нухиу, който от близко я прати във вратата. Това беше трети гол през сезона за косовския национал и макар натиска на Лутън до края, той се оказа достатчен за успеха на гостите.
Англия, ФА Къп - 3-и кръг (преиграване):

ЛУТЪН - ШЕФИЛД УЕНЗДИ 0:1
0:1 А. Нухиу (46)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР