Атанасова: В сряда ще покажем, че евроатлантическото мнозинство го има.Имахме

...
Атанасова: В сряда ще покажем, че евроатлантическото мнозинство го има.Имахме
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Дерогацията ще бъде отменена в две стъпки


Атанасова: В сряда ще покажем, че евроатлантическото болшинство го има.
„ Имахме доста интензивни диалози, в които взе участие Асен Василев.От своя страна ние и сътрудниците от Движение за права и свободи поставихме няколко условия – в сряда двете парламентарнигрупи ще вземат участие в кворума на Народно събрание и ще покажем, че евроатлантическото болшинство го има “, това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ пред публицисти.Тя съобщи и изискванията. Първата тематика – дерогация на „ Лукойл “, втора тематика Закон за държавния бюджет и трета тематика – Демонстрация на евроатлантическото болшинство.„ Получихме гаранции от сътрудниците, от ПП-ДБ,в лицето на господин Василев, че отсега нататък няма да има случаи,
в които тяхната парламентарна група ще гласоподава дружно в друго болшинство с „ Възраждане “, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ “, съобщи Атанасова.

По тематиката с дерогацията, Атанасова сподели, че тя ще бъде анулирана в две стъпки – първата стъпка от 1 януари прекъсване на квотите за експорт, а втората от 2 март дефинитивна анулация на дерогацията.

За този временен интервал са се съгласили само и единствено с цел да няма финансови разтърсвания на пазара, а точно тези вреди от покачване на цената на дизела и бензина.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР