Атанас Зафиров и Филип Попов се срещнаха с българския контингент

...
Атанас Зафиров и Филип Попов се срещнаха с българския контингент
Коментари Харесай

Атанас Зафиров посети щаба на табилизиращите сили в Косово

Атанас Зафиров и Филип Попов се срещнаха с българския контингент в задачата
Заместник-председателят на Българска социалистическа партия и ръководител на комисията по защита и сигурност Атанас Зафиров, заместник-председателят на парламентарната група на левицата и член на Комисията за надзор над службите за сигурност Филип Попов и изключителният и пълномощен дипломат на Република България в Косово Христо Гуджев, бяха на посещаване в щаба на Стабилизиращите сили в Косово.

Официалната делегация бе посрещната от командира на КФОР генерал- майор Ференц Каяри и от Националния пълководец на контингента подполковник Коста Делев.

Генерал-майор Каяри изрази своята признателност и даде висока оценка на постигнатото от българския боен контингент в интервенцията.

Атанас Зафиров акцентира, че ще продължи поддръжката и подпомагането на задачата на Стабилизиращите сили в Косово.

Работното посещаване продължи със среща на формалните лица с българските военнослужещи. Председателят на комисията по защита и сигурност Атанас Зафиров изрече своята признателност към персоналният състав и посочи, че за високият професионализъм на българските военнослужещи свидетелстват споделените високи оценки от командира на КФОР.

Подполковник Делев срещна българската делегация с историята на присъединяване на българските контингенти в състава на КФОР, състава и структурата на сегашния контингент и изпълняваните задания.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР