Атанас победи Бояна в елиминационната битка в петък вечер и

...
Атанас победи Бояна в елиминационната битка в петък вечер и
Коментари Харесай

Едно от племената в „Игри на волята“ изчезва

Атанас победи Бояна в елиминационната борба в петък вечер и за повторно се потвърди като мощен състезател, подценяван от по-голямата част от Траки, а и освен.

В борбата двамата трябваше да преминат през трасе с трудности, носейки рула риболовен мрежи. След това трябваше да ги разпънат и да вземат ключовете скрити в тях, след това ги очакваше дървена греда, на края на която имаше сандък, който да отворят с ключовете. В сандъка се намираха корда и кукичка, които те трябваше да вземат и да преминат през въженото затруднение. На финала пред всеки имаше дървена риба, от която те трябваше да извадят 10 котви, сглобявайки си въдица.
 
Атанас беше доста по-бърз и си завоюва прякора „ Елиминаторът “, само че дали това не е следващата тактичност на племето му, ще разберем идната седмица. „ Щастието е в хората към нас “, бяха последните думи на Бояна, която напуща шоуто.
 

Освен нея в „ Игри на волята: студио “ феновете чуха и първите думи на Йоана, която също напусна играта, само че по лично предпочитание.
 NOVA-->
Юлиян престъпи границата на положителния звук и провокира един от най-големите кавги в шоуто досега. Стоян показа, че приятелката му липсва и е подготвен да й предложи да прекара живота си с него. Заради неналичието написа името й на едно дърво, което обаче попадна в ръцете на Юлиян, който реши да смени буквите в името.

Тази постъпка, несъмнено, не се хареса на Стоян, само че също по този начин не беше утвърдена и от другите Прабългари, които са на мнение, че Юлиян прекалява и намесва други хора, което не е добре. Как ще се развият връзките сред двамата противници и няма ли да станем очевидци на по-големи кавги, ще разберем идната седмица.
 
 NOVA
Понеделник ще е основен за „ Игри на волята: България “. Настъпи моментът, в който едно от племената ще изчезне и ще бъде погълнато от другите две.

Всичко ще случи след борбата за територия, която ще има основна роля за решението. Дали умните Траки, които не престават да живеят в два лагера и с разнообразни разбирания за играта? Или красивите Славяни, които са най-задружни, само че изгубиха две от дамите си в една седмица? Дали мощните Прабългари, при които свадите и виковете са част от всекидневието? Кое племе ще изчезне и кои две ще продължат борбата ще научим в понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР