Атанас Петров не е наясно дали ще задържи Теодор Тодоров

...
Атанас Петров не е наясно дали ще задържи Теодор Тодоров
Коментари Харесай

Шефът на Хебър Александър Иванов: Федерацията не помисли за волейболистите

Атанас Петров не е наясно дали ще задържи Теодор Тодоров и останалите звезди в тима

Федерацията не намерения за волейболистите, включително и националите, при преждевременното преустановяване на шампионата, счита президентът на Хебър (Пазарджик) Александър Иванов. Ръководството на " тигрите " се опълчи остро на решението за прекъсване на мъжкия шампионат. Златните медалисти бяха връчени на краткотрайния водач Нефтохимик 2010 (Бургас), което провокира бурна реакция.
 От Хебър скочиха на решението за прекратяването на шампионата (видео)
" Не беше заслужено толкоз рано да се разгласи завършек на шампионата - счита Александър Иванов. - Решението не е за богатството на спорта. Целта беше сезонът да се завърши по-рано, с цел да не се раздадат едни пари. По този метод тимовете могат да прекратят договорите с играчите прибързано ".
 Пазарджик побесня след разпускането на противник, волейболът пред гърмеж
Хебър към този момент са изпратили документи до административен съд. С желае се апелира решението за орекратяване на шампионата.
 Волейболът се тресе! Хебър стопира решението за купата
" В българския баскетбол не посмяха да рискуват, с цел да не се стигне до обстановка като при нас - направи паралел Александър Иванов. - Изпратили сме копие на желае и до федерацията, само че към този момент нямаме отговор от тях като се изключи протокол от съвещанието на Управителния съвет ".
 Николай Желязков пред Sportal.bg: Нямам коментар! Решението на БФ Волейбол бе най-правилното
В отбора на Хебър играят дългогодишните национали Георги Братоев, Теодор Тодоров и Тодор Алексиев. Все още не е ясно каква ще бъде тяхната орис.
 Любо Ганев: Общото заседание ще прегледа жалбата на Хебър
" Засега изчакваме и не сме подхванали директни дейности. Нашият клуб е прочут с коректността - добави Александър Иванов. - Не сме спрели да работим, с цел да подсигурим бъдещето и бюджета на клуба. Сигурен съм, че пандемията ще се отрази финансово на волейбола. Надявам се в границите на идващия месец всичко да се стабилизира ".
 Точка по точка: Любо Ганев отговори на Хебър
През сегашния сезон Хебър победи безапелационно с Купата на България, като на финала разрушиха Нефтохимик 2010 с 3:0.
 Хебър: Изненадващо е, че БФВ не познава личния си устав
Треньорът на " тигрите " Атанас Петров добави, че решението за оповестяване на първенец е неточност.
 Хебър: Ще апелираме решението на БФ Волейбол в съда
" Само в две европейски шампионати оповестиха първенците. При това там се бяха играли плейофи - съпостави обстановката Петров. - Всеки си прави проекти да бъде във върхова форма за решителната фаза. Решението е от изгода на някои тимове. Ние сме длъжни да потърсим правата си в съда ".

Петров призна, че ще е доста мъчно да се прави селекция при сигурната финансова криза в бизнеса.
 Хебър качва Гънтър над 50 000 евро
" С вързани ръце сме. Нямаме учредения за селекция, тъй като бюджетът на 70-80% не е явен - добави експертът. - Само най-големите тимове в Европа няма да имат усложнения ".

в. " България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР