Атанас Пенев, по-известен като Наско от групата БТР бе потърсен

Атанас Пенев, по-известен като Наско от групата БТР бе потърсен ...

Ето какво каза Наско от БТР пред БЛИЦ за драматично загиналия в Пампорово рокаджия Антон.

Атанас Пенев, по-известен като Наско от групата БТР бе потърсен от БЛИЦ, за да каже няколко думи за драматичната смърт на рокаджията Антон Бояджийски. Обърнахме се към него, защото през 2002 година починалия е писал текста за песента на БТР - "Родена от прахта". "Сега нищо не мога да кажа. Сега от вас разбирам за случилото се", заяви музикантът.

"Настина нищо не мога да кажа. Честно казано не го познавах добре", добави той и помоли да не бъде намесван и безпокоен повече по случая.

БЛИЦ припомня, че зловещото убийство се разиграло в тузарското „Ауди ТТ“ на китариста, което бе намерено край Пампорово.

Както медията ни вече писа водещата версия е убийство и самоубийство.

По-рано БЛИЦ се свърза със Сийка Забилева, регионален говорител на МВР – Смолян. Пред БЛИЦ тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово.

Припомня, че 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам. окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.
Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.

Преди минути пък Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде смразяващ кръвта разказ за случилото се.

Вероника МАРТИНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

 

Източник: blitz.bg