Атанас Колев е истински кошмар за всеки тв водещ, дръзнал

...
Атанас Колев е истински кошмар за всеки тв водещ, дръзнал
Коментари Харесай

Наско Колев иска да е като майка си

Атанас Колев е същински призрачен сън за всеки тв водещ, дръзнал да се надява на в детайли изявление с него. Все отново откогато варненецът се популяризира, се натрупа, въпреки и нищожна, любопитна информация за него. Именно около това почитателите на младия рапър, който учи медицина, към този момент вършат догадки за какво е избрал да специализира акушерство и гинекология. Точно това е специалността на майка му, до момента в който татко му има дребен бизнес, концентриран в търговията. 

Как и за какво обаче Наско Колев се е ориентирал към музиката и по-точно към рапа, към момента няма пояснение. В рода му, казвал е той, има музикални хора, само че няма музиканти. Няма и баскетболисти, какъвто бе рапърът до неотдавна. „ Но има футболисти, боксьори ”, споделял е изпълнителят. 
Преди да се ориентира към медицината, по всяка възможност под въздействието на майка си, Атанас Колев имал солидни шансове да се изяви на друго научно занятие.

Рапърът, който е на 21 години, е приключил математическата гимназия във Варна и от ранна детска възраст интензивно учи математика и физика. Паралелно с уроците, Наско почнал да тренира баскетбол и до наскоро бе в юношеския тим „ Черно море Порт Варна ”. В последна сметка се наложило внезапно да промени проектите си. Началото на раздялата му с баскетбола поставило присъединяване му в „ Х Фактор ”, около което се прочу. Последва взаимна работа, а след това и раздяла, с продуцентската компания Саня Армутлиева, а по-късно и с тази на певицата Мария Илиева.

С последната Наско се раздели със скандал, който надвиши професионалните разногласия, поради скандалната им любовна връзка. Наско продължи музикалната си кариера самичък, като в това време стартира да учи медицина. Ангажиментите му обаче от ден на ден го отдалечавали от баскетбола, до момента в който в един миг той се принудил да се откаже. В Къщата на „ ВИП Брадър ” младият рапър загатна, че по никакъв начин не му е било елементарно да вземе решението да загърби опцията за спортна кариера. И още, че сега се опитвал да проучва предишното си и следствията от него, с цел да реши накъде да тръгне. В последна сметка стана ясно, че се пробва да открие себе си. Не липсват и доказателства, че е подхванал това „ търсене ”, написа Уикенд.

Само преди три години в едно от дребното си изявленията Наско Колев показа, че нямал гадже и че „ в този момент съм по-така, по отворените връзки ”. Младият рапър призна, че мразел кльощавите дами, харесвал ги по-сочни. Може би фактически харесва по-зрели и обилни дами, разясняваше се преди около слуховете за тайната му връзка с Мария Илиева, а и в този момент, когато в Къщата на „ ВИП Брадър ”, съобщи на Мира Добрева: „ Много се веселя, че те познавам персонално. Много! И доста се веселя, че двамата попаднахме тук. Защото ти не знаеш, само че точно диалозите с теб ме отпускаха лека-полека и ми даваха храброст да съм по-отпуснат в връзката с другите. Даже единствено като си в близост, даже да не си приказваме. Много се веселя, че сме дружно в един сезон! ”. И в случай че това прочувствено признание към Мира не учуди никого, то признанието, което Наско направи в Къщата пред предприемача Петко Димитров, несъмнено изненада даже и почитателките му. С това стана ясна внезапната смяна, която неотдавна е настъпила в разбиранията на младия рапър.

Ако до преди време той с усмивка загатваше, че не е доста благоразположен към съществени връзки, то в риалитито стана ясно, че незнайна дама внезапно е преобърнала разбиранията и желанията му в персонален проект. Наско не загатна нищо за нея, като се изключи че се разделили наскоро, както и че виновността за разлъката била по-скоро негова: „ Вършех нелепости, без да си давам сметка, че тези неточности, които ги върша и ги позволявам, може да ми костват нещо скъпо ”. 
Наско загатна, че приемал любовта си с въпросното момиче като даденост и едвам след края на връзките им осъзнал какво в действителност е изгубил. А повода за това му подвеждане била точно ситуацията на млада звезда. „ Като някаква група фактори, дето ме облъчват отвред непрекъснато, най-малкото на тази възраст, като ти дадат една популярност и пари и ти започваш да не знаеш къде си... И не знаеш още по какъв начин да си отиграеш картите, кое ти е значимо, кое – не, и ставаш като въртоглав... Ние си бяхме като другарчета, с изключение на всичко друго. И аз това в един миг съм спрял да го виждам, да го правя оценка и съм почнал да върша някакви неща, дето, в случай че се замислиш, това е най-малкото пренебрежение към индивида насреща... И в този смисъл не мога да я обвиня, че си е тръгнала след това ”, показа Наско Колев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР