Атанас Кателиев е победителят в сезон 2019 на Гласът на

...
Атанас Кателиев е победителят в сезон 2019 на Гласът на
Коментари Харесай

Стругар стана Гласът на България

Атанас Кателиев е спечелилият в сезон 2019 на „ Гласът на България ”. Той извоюва купата в конкуренция с още трима финалисти – Кирил Хаджиев - Тино, Надежда Александрова и Ива Георгиева.
Стругарят от Варна донесе първата победа за Графа в тригодишната му история като треньор в най-гледаното музикално шоу у нас. „ Твоят път занапред стартира. Гордея се с теб, отлично! “, прегърна го Влади Ампов на сцената, която избухна в празнични фойерверки.

Зрителите взеха решение на крачка от огромната премия от 50 000 лева да си тръгнат соул дивата от Дубай Ива Георгиева и тийнейджърката с хипнотизиращи сини очи и тембър Надежда Александрова.
В последния стадий на оспорваната конкуренция Тино и Атанас извършиха ария, определена от почитателите на предаването в онлайн гласоподаване. Кателиев изля още един път душата си в осъществяване на „ Impossible “ на James Artгur, а Тино впусна характерния си тембър в първия си блус в шоуто с класиката на Elvis Presley „ Can’t Help Falling in Love “.

Атанас Кателиев е на 26 години и е от Варна. Преди да се яви на кастингите на мрачно споделя времето си сред фамилната работилница и кварталния пиано бар. В сезон шест Атанас разпростра оптимално капацитета си в поп, соул и фънк жанра и накара Графа да възкликне: „ Такъв тембър няма в актуалната БГ музика! “.
Кателиев приключва паралелка с национално пеене и гайда, само че има тапия за инженер, а сега работи като преподавател по роботика в Математическата гимназия във Варна. Намира педагогическата специалност за прекомерно виновна и в близко бъдеще е подготвен да я размени напълно с музикална кариера, за която мечтае. Победителят на Графа калява душeвността си и като ултрамаратонец. Атанас признава, че присъединяване му в „ Гласът на България “ му е дало късмет да придобие самочувствие на сцената.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР