Атанас Гаджев спечели категорично майсторската категория на третия чалънджър на

...
Атанас Гаджев спечели категорично майсторската категория на третия чалънджър на
Коментари Харесай

Атанас Гаджев спечели третия чалънджър на ИТЛ

Атанас Гаджев завоюва изрично майсторската категория на третия чалънджър на Интерактив тенис. На финала в тенис клуб 1882 той излезе против водача в годишната класация на обществената тенис мрежа Влади Искренов и след съвършена игра и 6:2 взе купата. Атанас записа 19 уинъра и съвсем не допускаше неточности. Съперникът му беше очевидно изтощен и не съумя да се пребори за първото място. Това е първа купа на пловдивчанина Гаджев в ИТЛ, а след награждаването той се закани, че няма да е последната.

„ Доволен съм от успеха, тъй като играх моята игра, - сподели Атанас. – Инициативата постоянно беше в мен и заложих на нападателния тенис. Откакто открих Интерактив тенис постоянно вземам участие в уикенд шампионатите и във ваканциите на Weekend Tour, и най-сетне стигнах до купата. Харесва ми атмосферата и съвършената организация и си поисквам още няколко трофеи до края на годината. “

В утешителния шампионат в категория ИТЛ500 победител стана Цветомир Ценков с победа над Антон Фачиков. В събота, при начинаещите в 3 Challenger | TC 1882, трофея подвигна Делян Кирилов, откакто надви с 6:4 над Божидар Николов. В утешителната конкуренция се наложи Георги Терзиев.

През двата дни на 3 Challenger | TC 1882 на кортовете на Минно-геоложкия университет излязоха 47 тенисисти от София, Пловдив, Бургас и Токио. Организацията на шампионата още веднъж беше съвършена, а за възобновяване на играчите се погрижиха от бира „ Шоферхофер “.

На 11 и 12 юли ще се организира четвъртият чалънджър на Интерактив тенис. Домакин на шампионата ще бъдат най-новите кортове в София - Winbet Arena, менажирани от Благой Георгиев. Записването и за двете категории на конкуренцията е отворено. Повече детайлности можете на научите на уеб страницата на Интерактив тенис тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР