Атанас Добрев – главен изпълнителен директор на VIVACOM, спечели голямото

...
Атанас Добрев – главен изпълнителен директор на VIVACOM, спечели голямото
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на VIVACOM Атанас Добрев е отличен за „Мистър Икономика“

Атанас Добрев – основен изпълнителен шеф на VIVACOM, завоюва огромното отличие „ Мистър Икономика “ в състезанието, провеждан взаимно от сп. Икономика и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Наградите, известни като „ Оскарите на бизнеса “, се връчват за 29-та поредна година. Номинациите се вършат в КРИБ, като не е наложително да бъдат за членове на Конфедерацията, а спечелилите в категориите Мистър и Мисис Икономика се дефинират след гласоподаване от УС на КРИБ.

Отличията се присъждат на изявени бизнесмени и мениджъри, които са съдействали за развиване на стопанската система в страната, поощряване на вложенията, основаване на нови работни места.

Наградата за Атанас Добрев идва в годината, в която марката VIVACOM чества своята 10-годишнина. Това е интервал, в който компанията се трансформира в цифров телеком от ново потомство, предлагащ на своите клиенти цялостно портфолио от телекомуникационни услуги, както и новаторски решения за потребностите на бизнеса и държавния бранш.

Атанас Добрев е отпред на VIVACOM от 2013 година. Под негово управление компанията доближава и резервира лидерска позиция на българския телеком пазар - VIVACOM е оператор номер 1 по общи доходи за седем следващи години, отчитайки резултатите за 2018 година досега.

„ Името на премията в прочут смисъл е подвеждащо, тъй като без значение, че е персонализирана - Мистър Икономика - това сигурно е премия за приноса на най-големия телеком в България към стопанската система на страната. Затова одобрявам Мистър стопанска система 2019 като премия за напъните на целия екип на VIVACOM “ показа Атанас Добрев по време на церемонията и добави:

„ За нас да бъдем водачи на пазара значи на първо място отговорност към тактиката за развиване на цялото общество в посока на дигитализацията на българската стопанска система и опцията й да бъде конкурентноспособна на международния пазар. Щастлив съм, че нашите старания в тази посока са оценени. “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР