Атанас Атанасов – Орела е новият треньор на Добруджа. Бившият

...
Атанас Атанасов – Орела е новият треньор на Добруджа. Бившият
Коментари Харесай

Добруджа има нов треньор

Атанас Атанасов – Орела е новият треньор на Добруджа. Бившият ментор на Спартак Варна, Локо Мездра, Монтана и Нефтохимик заменя на поста Стефан Славов, който ще остане в клуба като ментор в школата.

„ Поставената цел е оставане в групата, само че желанието ми и упоритостите ми са за колкото може по-горно класиране. Най-важни са резултатите. Още в петък против Марица би трябвало да се играе на ръба на напъните на футболистите. Смятам, че те могат и ще съумеят да завоюват този мач. Аз прецизно държа на ред и дисциплинираност, в това число тактическа. Мисля, че това носи триумф. Ще разгадавам на локални футболисти. За мен по-силен душевно футболист от локалния няма. В тимове като Добруджа, в случай че болшинството са локални футболисти, равнището и качеството ще е доста по-добро “, съобщи Атанас Атанасов в изявление за медийна група „ Добруджа “.

Главният управител на клуба Венцислав Желев благодари на досегашния треньор Стефан Славов за свършената работа и за смелостта да поеме Добруджа в сложната конюнктура при започване на сезона.

„ Изговорих нещата с него и той ги одобри напълно човешки. Разбра, че това, което се опитваме да създадем, е в името на клуба. Стефан Славов постоянно е бил и постоянно ще бъде от изгода на клуба. Благодарение на неговото работа имаме 8 точки и сме над чертата. Но Добруджа е клуб с обичаи и търсим нещо по-добро. Стигнахме до решението, че с треньорска промяна ще успеем да надградим и да подтикваме футболистите да покажат малко повече от себе си “, съобщи Венци Желев.

Той е сложил пред новия старши треньор за цел оставане в групата, като означи, че това е цел най-малко за тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР