Аталанта вече е част от най-добрите 4 в турнира за

...
Аталанта вече е част от най-добрите 4 в турнира за
Коментари Харесай

В Аталанта доволни от прогреса за Купата на Италия

Аталанта към този момент е част от най-хубавите 4 в шампионата за Купата на Италия. Снощи,, откакто завоюваха с 3:2. Мачът бе извънредно зрелищен, а макар, че тимът от Бергамо остана с човек по-малко в 57-ата минута, домакините съумяха да се поздравят с крайния триумф.

Гасперини и компания чакат спечелилия от срещата сред Наполи и Специя, с цел да схванат против кого ще се изправят в 1/2-финалната фаза. Логично, след снощния дуел всички в Бергамо бяха щастливи от сложната победа, а голямата си наслада не скри и самият Гасперини.

„ Много сме удовлетворени, че успяхме да измъкнем толкоз сложен мач против мощен съперник. Нещата не вървяха по никакъв начин добре, изключително откакто останахме с човек по-малко, само че момчетата не се предадоха и реагираха отлично на отправеното предизвикателство. Дадохме всичко от себе си и сме радостни да бъдем част от 1/2-финалите за Купата на Италия. Всяка една конкуренция е значима за нас и ние не избираме в кое съревнование да играем. Хвърляме се крепко във всяка борба и ще опитаме даже да стигнем до мача за трофея “, разяснява експертът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР